De Blauwe Steen

praktijk voor therapie en zingeving

Wie is Kris ?

 Kris Jonckheere (1960) is erkend therapeut in de Interactionele Vormgeving sinds 1999 . (  info en gedragscode via link educatieve academie )

Natuur, stilte, bezieling en verbondenheid zijn thema’s die in zijn leven bewust op de voorgrond worden gezet en krijgen dus in zijn werk een bijzondere plaats. Hij is sterk geïnspireerd door zenboeddhisme en mystiek enerzijds , natuurreligie en sjamanisme anderzijds maar bovenal door het leven zelf .

Naast I.V. heeft hij een opleiding in de contextuele therapie genoten en trainingen in werken met familieopstellingen, relaxatie en muziektherapie .

Hij was jarenlang actief als psycho-sociaal begeleider in de non-profit en werkt nu als zelfstandig therapeut en freelance lesgever. Hij is vaste docent in de jaartrainingen ‘Leren werken met familieopstellingen’ en de ‘Integratieve Creatieve opleiding’ aan de Educatieve Academie te Antwerpen . Verder was hij jarenlang begeleider van de Zendo , het meditatief draagvlak van de school. Zijn specialismen zijn opstellingswerk en transpersoonlijke therapie .

 DSC_31661

Groot mededogen want in wezen zijn wij één zonder onderscheid