De Blauwe Steen

praktijk voor therapie en zingeving

Extra info

FAMILIE EN SYSTEEMOPSTELLINGEN

100_0390

 

“Thema’s waar wij in ons leven meermaals tegenaan lopen zitten dikwijls verweven in onze ruimere context van familie, gemeenschap, cultuur…Verstrikkingen gaan dikwijls generaties terug en zo dragen wij allen heel wat mee van onze voorouders. Door de werking van een familie- of systeemopstelling kan er herstel komen en kunnen wij de Liefde weer voelen stromen. Zowel voor onszelf als voor onze familieziel, onze volgende generaties, onze ruimere context en het Grote Geheel ontstaat heling. ” 

Praktisch : we werken van 10 tot 17u met 1 uur middagpauze . Tijdens de herfst en winter in een binnenruimte , tijdens de lente en zomer buiten ! Voorzie dan geschikte kledij. Een opstelling kost 80€ en deelnemen als representant 20€. Thee en koffie zijn voorzien , lunch zelf meebrengen. Tijdig inschrijven via mail is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt ! Locatie variëert .

 

Meditatief boogschieten

 

100_2836kyudo 100_2843

“Als je hart niet geraakt wordt , heb je het doel gemist . “

We wisselen eenvoudig , ontspannend lichaamswerk en meditatie af met boogschieten. De methode die we toepassen is een mix van het oosterse kyudo en het westerse recreatief boogschieten. Je hoeft geen ervaring te hebben en al evenmin een boog of pijlen. Bij meditatief boogschieten ontmoet je jezelf , de ander en het Groter Geheel . Wij vragen wel een open mind  en een milde houding.

Praktisch ; we komen samen van 10 tot 17u en hebben een uur lunchpauze . Thee , koffie en water zijn voorzien , lunch zelf meebrengen. Bogen en pijlen zijn ook voorzien, matje en zitkussen wel zelf meebrengen. Prijs is 60€  . Het is een buitenactiviteit dus gepaste , losse kledij is nodig. Locatie ; terrein nabij De Blauwe Steen . Minimum 5 en maximum 8 deelnemers !

 

 

 

 
 
 

Leave a Reply